Bill

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Η Βράβευση των Αριστούχων Μαθητών Σχολικού Έτους 2013-2014.

Print Friendly and PDF

   Το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 11:00, στη στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Λ.Α.Ε.Δ. (Ρηγίλλης 1 και Βασιλίσσης  Σοφίας -Πλατεία Παύλου Μελά) έγινε η τελετή απονομής τιμητικών βραβείων καθώς και χρηματικού επάθλου στα τέκνα των ε.α. Αξκών Στρατού και ΕΛ.ΑΣ. μελών της ΕΑΑΣ. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν και οι πρωτεύσαντες των Παραγωγικών Σχολών Στρατού και Αστυνομίας.
   Η εκδήλωση έγινε αρκετά καθυστερημένα, καθόσον τα χρήματα είχαν διατεθεί από το ΓΕΣ από τις αρχές Ιανουαρίου. Τα κατά τόπους παραρτήματα της Ένωσης έκαναν την εκδήλωση Ιανουάριο με αρχές Φεβρουαρίου.
   Πάντως από άποψη οργάνωσης - εκτέλεσης ήταν άψογη με όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ παρόντα.
   Φέτος η ΕΑΑΣ, πολύ ορθά, περιέλαβε στις καταστάσεις και παιδιά προηγουμένων ετών που δεν υπέβαλαν αιτήσεις για οιονδήποτε λόγο. Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα να μειωθεί το ποσό του χρηματικού επάθλου στους υπολοίπους καθόσον το ΓΕΣ χρηματοδοτεί τις αιτήσεις του τρέχοντος έτους. Έτσι τα παιδιά αντί για 320 Ευρώ πήραν μόνο 225 ως έπαθλο.
ΣΧΟΛΙΟ: Το μέτρο ήταν σωστό. Δεν ήταν σωστό όμως το μέτρο της μείωσης του χρηματικού επάθλου. Η ΕΑΑΣ στο μέτρο της εξυπηρέτησης των μελών της έπρεπε να διαθέσει το απαιτούμενο κονδύλιο από τα αδιάθετα του προϋπολογισμού της. Άλλωστε αυτό κάνει κάθε χρόνο και για τη βράβευση των παιδιών των μελών προερχομένων από την ΕΛ.ΑΣ. Είναι πολύ απλούστερο και δίκαιο, από το να αισθάνεται κάποιο παιδί αδικημένο εξ αιτίας μιας απόφασης του ΔΣ της ΕΑΑΣ που κατά τα άλλα ήταν σωστή. Με την ίδια λογική να υποβάλλει κάποιος και αίτηση παραθερισμού όποτε του καπνίσει. Οι διαταγές δε μπορεί να καταστρατηγούνται πόσο μάλλον τα δικαιώματα των παιδιών.
Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο της εκδήλωσης. Παρακολουθήστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου